AUDIO & STUDIO

In de wereld van muziekproductie ligt de lat hoog. Misschien richt je een bestaande plek opnieuw in? Misschien bouw je wel iets helemaal op maat? Samen halen we het beste in jouw project naar boven. Comfortabel, functioneel én inspirerend.

De wereld van opgenomen en versterkte muziek heeft een speciaal plekje in ons hart

Maanden voorbereiding in de repetitieruimte, lange nachten in de home studio experimenteren met verrassende sounds, dagen aan opnamemateriaal zoekend naar de meest intense performance, uren kneden voor de meest emotionele mix, millimeterwerk in mastering voor maximale impact, … allemaal voor die perfecte plaat. Een plaat die alle luisteraars voelen tot in hun eigen hart. Liefst op een minutieus afgeregeld HiFi setup, voor de échte liefhebbers.

Elke schakel is uniek en belangrijk.

De repetitieruimte streeft naar communicatie en sfeer. Als iedereen mekaar (en zichzelf) kan horen, dan spelen we écht samen. En liefst zonder overlast voor de buurt. De opnamestudio wil functionaliteit en karakter. Alles gescheiden en clean volgens het boekje, of volledig onconventioneel experimenteel. Klinkt het goed, dan is het goed. Productie, mixing en mastering heeft bovenal behoefte aan betrouwbaarheid. Blindelings vertrouwen op wat je hoort, het effect de kleinste tweak. Als het hier goed klinkt, zal het overal goed klinken. HiFi betekent streven naar maximale beleving door technische perfectie. Full range speakers vragen om een full range akoestiek. Strak laag, warm laag-midden, breed stereobeeld en een stabiel center.

Ben je toe aan goeie klank?

Geef dan een seintje. Dan kijken we samen hoe we jouw volgende sessie naar een volgend niveau kunnen tillen.