GET TOGETHER

Als uitbater ga je tot het uiterste om van jouw locatie een toplocatie te maken. Kwaliteit, gezelligheid en sfeer staan voorop. Maar wat je klanten écht zoeken is een plek om bij mekaar te komen, tijd te nemen en een babbeltje te slaan. Uiteraard liefst met een mooi bord en een goed glas erbij. Met de juiste aandacht voor klank en geluid geef je je klanten wat ze verlangen, nog voor ze het zelf helemaal beseffen. Opperste sfeer en gezelligheid in alle rust en comfort.

Mensen komen samen om te babbelen

Met je vakmanschap breng je kwaliteit aan tafel. Met je uitgebreide drankkaart zet je jezelf op de kaart. Met de meest moderne infrastructuur maak je elk evenement onvergetelijk. Met zachte lakens en een stevig ontbijt leg je jouw gasten in de watten. Alles zit zichtbaar snor, en toch komen er ook klachten.

Heb je meer verkeerde bestellingen dan je zou willen? Is je personeel soms hees na een drukke avond? Krijg je klachten over buurtlawaai, terwijl er binnen niet eens luide muziek speelt? Zijn de gastsprekers maar matig verstaanbaar voorbij de eerste rijen, ondanks de dure microfoons en luidsprekers? Wordt de nachtrust van je gasten verstoord door het geluid van ventilatie, liften of slaande deuren?

Tevreden klanten brengen nieuwe klanten mee

Het aanbod in de sector is groot. Maar vele collega’s hebben de kracht van akoestisch comfort nog niet ontdekt. De positieve invloed van aangename klank is een sterke peiler in het succes van zowel sterrenzaken als grote ketens. Maar niets zegt dat het voor jou niet zou zijn weggelegd. Voor elke toepassing is een oplossing, voor elk interieur een techniek.

Comfort is meer dan meubilair, kleur en belichting alleen. Met een aangepaste akoestiek wordt samenkomen gezelliger, wordt een babbeltje slaan  moeiteloos, wordt een zalige nachtrust vanzelfsprekend.

Is jouw toplocatie toe aan een topklank?

Geef me een seintje. Met een paar slimme ingrepen tillen we de klanttevredenheid in jouw zaak naar een volgend niveau.