KMO en VRIJE BEROEPEN

Een zaak bouwt zichzelf niet zomaar op. Je begint eraan en ontdekt gaandeweg hoe het beter kan. Nu de beginjaren achter je liggen heb je ongetwijfeld veel nagedacht over hoe je jezelf en je zaak in de toekomst wil verbeteren. De vele lange dagen (en korte nachten) hebben je doen inzien dat je praktijkruimte niet enkel functioneel moet zijn, maar ook comfortabel en gezond. We zijn immers geen studenten meer. Samen met licht en lucht zorgt ook akoestiek er voor dat je een gezonde, duurzame omgeving creëert. Voor je klanten, je medewerkers en voor jezelf.

Als zelfstandig ondernemer heb je je zaak eigenhandig uit de grond gestampt. Je bent sterk in je vak en hebt een trouw klantenbestand opgebouwd. De samenwerkingen die je bent aangegaan hebben je verder gebracht dan je zelf misschien ooit had verwacht. Jij groeit verder door. Als persoon, als professioneel, als onderneming. En voor je ’t weet is je kantoor te klein, je praktijkruimte te krap. Tijd voor de volgende stap.

Voor dienstverleners is geluid essentieel voor de job

  • Ben je gebonden aan beroepsgeheim? Maar als jij jouw buren kan horen, dan is dat zeer waarschijnlijk wederzijds. Een verbetering van de geluidsisolatie kan verbetering brengen.
  • Zijn overleg, dialoog en bemiddeling bij jou dagelijks aan de orde? Kunnen mensen elkaar wel goed horen en verstaan in je vergaderzaal? De spraakverstaanbaarheid in een ruimte kunnen we meten én verbeteren.
  • Is vertrouwen en veiligheid voor jouw klanten essentieel? Als elke deur klinkt als een donderslag, kan je dan hopen dat ze de rust vinden die ze zo nodig hebben. De overdracht van lawaai via gangen en traphallen valt wel degelijk op te lossen.
  • Bij beweging, sport en fitness hoort niet enkel zweet, maar ook veel geluid. Piepende sportschoenen, botsende fitnessballen, vallende gewichten. De inspanning kunnen we niet wegnemen, maar het overtollige geluid binnen en buiten de ruimte vast wel.
  • Een fijne speelhoek voor de kinderen in je praktijk? Ook voor de allerkleinsten wil je het allerbeste. Maar soms wordt hun enthousiasme je teveel. De galm in je wachtkamer doet alles veel luider klinken dan het eigenlijk is. Met voldoende akoestische demping is zoiets volledig opgelost en hoeft niemand nog zwijgend op een stoeltje te blijven zitten.

Visuele eye-catcher of liever subtiel geïntegreerd in je interieur?

Het aanbod oplossingen op de markt is de laatste jaren enorm uitgebreid. Van de meest subtiele en zelfs onzichtbare materialen tot uiterst sterke visuele elementen waar niemand naast kan kijken. Voor elke esthetiek is er een gepast product, voor elke voorkeur een gepaste oplossing.

Wil je er graag meer over weten? Of weet je al precies wat je wil?

Vertel ons wat je denkt of zoekt. Samen maken we de keuzes die voldoen aan jouw verwachtingen.