MEDIA PRODUCTIE

De typische akoestiek van een professionele studio is onmiskenbaar voor iedere bezoeker. Zodra je de ruimte binnenwandelt voel je dat dit geen alledaagse plek is. Samen met de juiste belichting, een heerlijk fris klimaat en state-of-the-art apparatuur creëer je een studio die professionaliteit uitstraalt.

Meer dan vijftien jaar praktijkervaring

We zijn zeer vertrouwd met de eigenheid van media productie. Als technicus, als productiemedewerker, als manager én als klant.

Lange dagen en korte nachten zijn schering en inslag. Met up-to-date apparatuur en software lever je steevast kwaliteit. Met een efficiënte workflow haal je consequent al je deadlines. Om op dit niveau te blijven presteren op langere termijn is het duidelijk dat de werkomgeving ook comfortabel en vooral gezond moet zijn. Je wil het allerbeste bieden; aan je klanten, aan jezelf en aan je team.

Een goeie reputatie krijg je niet zomaar. Je hebt er hard en vooral lang aan gewerkt.

Een strakke, gecontroleerde akoestiek waarop het hele productieteam met vertrouwen goeie keuzes kan maken. Een creatieve hotspot voor monteur, motion designer, vfx wizard, regisseur, enz. Die internationale sound voor je ADR, dubbing, voice over, podcast, commercial of radio. Professionele productiefaciliteiten met een akoestiek to match. Bezoekers zijn onder de indruk, je medewerkers zijn trots, je klanten zijn overtuigd.

Klaar om te groeien?

Jouw volgende stap bekijken we samen.