Een adviserende partner in geluid en akoestiek

We duiken diep in alles wat met geluid en akoestiek te maken heeft. Steeds op zoek naar correcte informatie, betrouwbare partners en werkzame oplossingen. In een wereld vol (mis)informatie schiften we de fabels van de feiten voor je. Zo bouwen we mee aan een wereld vol inzicht en échte kennis, voor ieder die akoestisch advies zoekt.

VIJF PRINCIPES

gidsen onze aanpak, elke dag

maatwerk

Van algemeen geluidsadvies zijn er dertien in een dozijn. Ik werk het liefst persoonlijk. Een goed advies begint én eindigt bij jouw behoeftes voor jouw ruimte of vraag. Complex wordt toepasbaar, een idee wordt een concept, en eenvoud zorgt voor akoestische rust. Ervaring en deskundigheid hebben we gebundeld, om zo de antwoorden te vinden die voor jou van toepassing zijn.

Advies waar jij mee verder kan
onafhankelijk

Hier geen webshop vol wonderproducten of indrukwekkende sales pitches. Ik werk louter en alleen met kennis van zake, puur en vrij van andere belangen. Ik onderhoud contacten met de markt en met de wetenschap, ben steeds op zoek naar innovatie en bijkomende expertise, zonder enige commerciële banden. Enkel advies in jouw belang (en dat van je portefeuille).

Deze expert staat in jouw kamp
met oor voor klank en muziek

Akoestiek is véél meer dan lawaaibeheersing alleen. De beleving van geluid is minstens even belangrijk als al haar technische eigenschappen. Met een achtergrond als geschoold muzikant kunnen we veel verder gaan in ons advies dan een klassiek studiebureau.

Geluid hoeft geen lawaai te zijn
concreet

Ik spreek enkel klare taal. Niet elke situatie vraagt om een ellenlang rapport of een resem moeilijke woorden. Met dit advies kan je aan de slag. Alle relevante informatie wordt gebundeld en helder geformuleerd. Een expert in huis, zonder dat je er zelf één hoeft te zijn.

Een oplossing ligt binnen handbereik
steevast onderbouwd

Akoestiek is een jonge wetenschap. Veel van de werking van geluid wordt nog volop onderzocht en de inzichten veranderen voortdurend. Daarom is het extra belangrijk om de gevonden informatie kritisch te verifiëren en enkel bij de meest vooraanstaande bronnen informatie in te winnen. Hier geen fabeltjeskrant, want elk advies wordt steeds gestaafd met data en onderzoek.

Echte kennis, recht van de bron

ONZE WAARDEN

de kern van elke succesvolle samenwerking

luisteren

“Vertel ons je vragen en ideeën. We zijn nieuwsgierig naar hoe jij het ziet.”

doorgronden

“Elke situatie is uniek. We maken tijd voor jou.”

onderzoeken

“Meerdere oplossingen zijn mogelijk. Laat ons de zaken uitproberen.”

volbrengen

“Betrouwbaar zijn, dat spreekt voor zich.”

waarderen

“Oprecht het beste mogelijke doen. Respect daarvoor.”

Betrouwbare kennis, recht van de bron

Sigert De Jean levert akoestisch advies en begeleiding voor projecten van klein tot middelgroot formaat. We specialiseren ons in diepgaande kennis, verkennen het aanbod op de markt, volgen de wetenschappelijke ontwikkelingen op de voet en houden vinger aan de pols in de praktijk. Zo sluit ons persoonlijk aanbod aan oplossingen steeds aan bij jouw behoeften en prioriteiten.

Luisteren en meten, geen kan zonder de ander

Weten begint bij meten, maar het oor heeft steeds het laatste woord. We streven naar een sluitend antwoord op elke vraag. Met oprechte interesse, intense research en gezamenlijke creativiteit willen we steeds de beste informatie leveren. Inzicht waarop je beslissingen met vertrouwen kan nemen.

Inzicht en kennis, voor ieder die het zoekt.